To LEGO Set Overwatch 2 Titan δε θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα όπως ήταν προγραμματισμένο. Η εταιρεία παραγωγής των αγαπημένων παιχνιδιών απο τουβλάκια, καθυστερεί την κυκλοφορία μέχρι να τελειώσει την ανάλυση και διερεύνηση της συνεργασίας της με την Activision Blizzard. Αυτό έρχεται φυσικά να ακολουθήσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει ο εκδότης του Call of Duty μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της εργασίας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες.
Όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πόσο χειροτερεύει η θέση της Activision Blizzard. Πρόσφατα, ο Jim Ryan του PlayStation και ο Phil Spencer του Xbox εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τις καταγγελίες που έγιναν. H LEGO προστίθεται στη λίστα των εταιρειών που εξετάζουν τη φύση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι στιγμής.
Το Titan set αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν προγραμματισμένο για λανσάρισμα 1 Φεβρουαρίου, παρόλο που το Overwatch 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη.

Ο πρόεδρος της Sony πούλησε πάνω από τις μισές μετοχές του πριν τις ανακοίνωσης για το τέλος της παραγωγής δίσκων
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity