Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση του LEGO Overwatch set λόγω των κατηγοριών κατά της Activision Blizzard

*
To LEGO Set Overwatch 2 Titan δε θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα όπως ήταν προγραμματισμένο. Η εταιρεία παραγωγής των αγαπημένων παιχνιδιών απο τουβλάκια, καθυστερεί την κυκλοφορία μέχρι να τελειώσει την ανάλυση και διερεύνηση της συνεργασίας της με την Activision Blizzard. Αυτό έρχεται φυσικά να ακολουθήσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει ο εκδότης του Call of Duty μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της εργασίας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες.

Όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πόσο χειροτερεύει η θέση της Activision Blizzard. Πρόσφατα, ο Jim Ryan του PlayStation και ο Phil Spencer του Xbox εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τις καταγγελίες που έγιναν. H LEGO προστίθεται στη λίστα των εταιρειών που εξετάζουν τη φύση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι στιγμής.


Το Titan set αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν προγραμματισμένο για λανσάρισμα 1 Φεβρουαρίου, παρόλο που το Overwatch 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*