Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί εώς το 2025 το άνοιγμα του Super Nintendo World στο Ορλάντο

*
Η κατασκευή του νέου θεματικού πάρκου της Universal στο Ορλάντο συνεχίζεται ύστερα από μια μικρή παύση λόγω της πανδημίας του Covid-19. Αρχικά, το Epic Universe - το οποίο θα περιλαμβάνει και το Super Nintendo World - θα άνοιγε τις πύλες του το 2023, ωστόσο η νέα ημερομηνία ορίστηκε για το 2025, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Orange County Jerry Jemings. Η Universal ανακοίνωσε πως "η κατασκευή έχει ξεκινήσει αλλά θα πάρει αρκετούς μήνες μέχρι μπει σε γρήγορους ρυθμούς".

Το Epic Universe αναμένεται να είναι το τρίτο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στο Ορλάντο με αρκετά μαγαζιά, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το πάρκο θα έχει συνολική έκταση πάνω από 3000 στρέμματα. Στην άλλη πλευρά του κόσμου, το αντίστοιχο θεματικό πάρκο της Nintendo στην Οσάκα της Ιαπωνίας θα άνοιγε τις πύλες του στις 4 Φεβρουαρίου 2021, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Η εταιρία παρουσιάσε το πάρκο στο Nintendo Direct το 2020, δείχνοντας τα δύο μεγαλύτερα αξιοθέατα: το Mario Kart Koopa's Challenge και το Yoshi's Adventure. Όλο το πάρκο έχει food stands καθώς και playable elements.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*