Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί λόγω κορονοϊού το Horizon Zero Dawn: The Board Game

*
Η Steamforged Games, οι developers πίσω από το επερχόμενο Horizon Zero Dawn: The Board Game, ενημέρωσαν όσους υποστήριξαν την καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού στο Kickstarter, σχετικά με την πρόοδο που έχει ως τώρα σημειωθεί. Πιο συγκεκριμένα ναι μεν η εταιρεία έχει σημειώσει αρκετή πρόοδο και δεν έχει επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όμως τα εργοστάσια που παράγουν επιτραπέζια παιχνίδια υπολειτουργούν αυτή την περίοδο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το λανσάρισμα του Horizon Zero Dawn: The Board Game.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Όπως ανακοίνωσε η Steamforged Games, όσοι υποτήριξαν την καμπάνια χρηματοδότησης σε επίπεδο “All-In”, εκτός από το παιχνίδι θα λάβουν και έντεκα expansions, το καθένα με το δικό του κουτί. Άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*