Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί περισσότερο το Metal Gear Solid: The Board Game

*
Έπειτα από ανακοίνωση του publisher IDW Games, το Metal Gear Solid: The Board Game πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμη πιο μετά. Συγκεκριμένα, πάει για το καλοκαίρι του 2021. Δεν  είναι η πρώτη φορά που καθυστέρησε το επιτραπέζιο παιχνίδι, αφού η IDW Games είχε ήδη ανακοινώσει την πρώτη καθυστέρηση πίσω στο Νοέμβριο του 2019, για το καλοκαίρι του 2020. Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας υπήρξαν αλλαγές και στην τιμή του επιτραπέζιου, η οποία αυξήθηκε από τα 109$ στα 125$, εξαιτίας ορισμένων βελτιώσεων που έγιναν στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όσοι έκαναν preorder και πλήρωσαν ήδη την τιμή των 109$, δεν θα χρεωθούν επιπλέον «λόγω της πρόωρης υποστήριξης τους», όπως δήλωσε και η IDW Games, ενώ θα αποκτήσουν πρόσβαση και σε μία εικονική έκδοση του Metal Gear Solid: The Board Game, μέσω του Tabletop Simulator και της Tabletopia, κατά τον Μάρτιο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*