Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2019!

*
Η συντακτική ομάδα του Enternity εύχεται σε όλους και σε όλες Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019!

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το Enternity και σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την προτίμηση και την υποστήριξη σε αυτό που θεωρούμε ως ποιοτική κάλυψη της αγοράς των videogames. Μένοντας μακριά από την μάστιγα της...clickbaitίλας και της "βάπτισης" κάθε φήμης είδηση, για άλλη μια χρονιά καταφέραμε να παρουσιάσουμε όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες με στόχο την καλύτερη ενημέρωσή σας, ενώ δηλώσαμε "παρών" σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και τα events της βιομηχανίας. Το 2018 έφερε και στην οικογένεια του site δύο νέα μέλη που μετρούν αυτή τη στιγμή λίγους μήνες ζωής. Ευελπιστούμε σύντομα (καλά, όχι και τόσο...) να καταφέρουμε να τις βάλουμε (εγώ και ο Δημήτρης) στο gaming και να γνωρίσουν από κοντά όλο αυτό που μας απασχολεί σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.


Το 2019 έρχεται με πολλές ανακοινώσεις και κυκλοφορίες και ξεκινάει με αρκετά σημαντικά games. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι ιδιαίτερη, καθώς έχουμε από τη μία την Sony που θα μείνει μακριά από την E3 2019 και από την άλλη περιμένουμε τόσο την ιαπωνική εταιρεία, όσο και την Microsoft να ανοίξουν τα χαρτιά τους για την επόμενη γενιά κονσολών. Θα έρθει το PS5 το 2020 ή μήπως νωρίτερα; Θα εκμεταλλευτεί η Microsoft την απουσία της Sony από την Ε3 για να κάνει...πάρτι ανακοινώσεων; Όλα αυτά θα τα ζήσουμε φέτος μαζί. Και θα συνεχίσουμε να τα καλύπτουμε με τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο που το κάνουμε από το 2011.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν! Καλή χρονιά να έχουμε!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*