Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2022!

*
Το 2022 είναι πλέον εδώ και η συντακτική ομάδα του Enternity σάς εύχεται καλή χρονιά! Το 2021 ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους και ελπίζουμε τουλάχιστον να είστε υγιείς και ασφαλείς. Περνάμε άλλη μια δύσκολη περίοδο που για έχει στοιχίσει ήδη πολλές ζωές και θέλουμε να πιστεύουμε πως η νέα που ξεκινάει θα μας βρει ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο του τούνελ. Από πλευράς μας θεωρούμε πως σας κρατήσαμε για άλλη μια σεζόν καλή παρέα με όλη την ειδησεογραφία, κάλυψη όλων των σημαντικών events και κυκλοφοριών σε επίπεδο games, gadgets και ταινιών σειρών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα, όπου με το καλό θα επιστρέψουμε με όλες τις ειδήσεις που θα προκύπτουν.

Η χρονιά ξεκινάει με την κουτσουρεμένη CES 2022 και ελπίζουμε τα πράγματα να έχουν πάει καλύτερα για να μπορέσουμε φέτος να επιστρέψουμε και στα gaming events. Από την ομάδα της ιδιοκτησίας και τη συντακτική ομάδα του Enternity, ευχές για χαρούμενο 2022 με υγεία και ευτυχία για όλους!



Εικόνα: Game Informer 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*