Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμπάνια για το επιτραπέζιο Shovel Knight στο Kickstarter

*
Η Yacht Club Games και η Panda Cult Games συνεργάζονται για την επιτραπέζια μορφή του Shovel Knight, το οποίο θα έχει το όνομα Shovel Knight: Dungeon Duels.

Από τις 2 Ιουλίου ξεκίνησε η καμπάνια του επερχόμενου επιτραπέζιου στο Kickstarter, 6 χρόνια και κάτι μετά την επιτυχία του ομώνυμου videogame στην πλατφόρμα (είχε ξεπεράσει τα $300.000, ξεπερνώντας το στόχο του 4 φορές), χωρίς να έχει γίνει γνωστό για την ώρα κάποιο “δώρο” για όσους επενδύσουν σε αυτό.


Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως πρόκειται για ένα side-scrolling game στο οποίο οι παίκτες αντιμετωπίζουν διάφορους εχθρούς και εμπόδια και θα περιέχει τις φιγούρες των Shovel Knight, Plague Knight, King Knight και Spectre Knight, με άλλες 36 να κυκλοφορούν ταυτόχρονα και ακόμα περισσότερες να έπονται για αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*