Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατά 8,7% αυξήθηκαν τα downloads από App Store και Google Play Store

*
Το Sensor Tower δημοσίευσε την έκθεσή του για το πρώτο τρίμηνο του 2021, που δείχνει ότι τα downloads από το App Store και το Google Play αυξήθηκαν κατά 8,7%. Αριθμός που καθοδηγείται από την κατά 15,3% άνοδο στα downloads μέσω του Google Play, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020. Από την άλλη τα downloads από το App Store μειώθηκαν κατά 8,6% κάτι που το Sensor Tower δικαιολογεί μιας και το πρώτο τρίμηνο του 2020 υπήρξε πολύ μεγάλη άνοδος, λόγω του πρώτου κύματος της πανδημίας του COVID-19.

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παιχνίδια για φορητές συσκευές ήταν το Crash Bandicoot: On the Run της King, που λήφθηκε από 23,6 εκ. χρήστες παγκοσμίως. Νούμερο διπλάσιο από ό,τι κατόρθωσε στο λανσαρισμά του το 2015 το Candy Crush Jelly Saga, πάλι της ίδιας εταιρείας.


Από άποχη εσόδων το Crash Bandicoot: On the Run απέφερε σχεδόν $700,000 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, σχεδόν τα μισά από το Candy Crush Jelly Saga το αντίστοιχο διάστημα που λανσαρίστηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*