Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυβερνο-επίθεση στα sites της KOEI Tecmo τα έβγαλε εκτός λειτουργίας

*
Μια κυβερνο-επίθεση ανάγκασε την KOEI Tecmo να «κατεβάσει» όλα τα sites της για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα. Όπως φαίνεται, το ευρωπαϊκό τμήμα της εταιρείας δέχτηκε επίθεση από hackers, ωστόσο τα αποτελέσματα αυτής της ενέργειας δεν στοίχισαν σε επίπεδο διαρροών στον publisher. Η εταιρεία σημείωσε σε σχετικό δελτίο Τύπου της πως ίσως έχουν διαρρεύσει στοιχεία για 65.000 λογαριασμούς του ευρωπαϊκού forum της, όπως όνομα χρήστη, κωδικός (κρυπτογραφημένος) και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Προς το παρόν γίνονται περαιτέρω έρευνες, αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν έχουν κλαπεί στοιχεία πιστωτικών καρτών ή άλλα παρόμοια για πελάτες και υπαλλήλους της KOEI Tecmo. Για να αποτρέψει περαιτέρω ενέργειες, η εταιρεία έθεσε εκτός λειτουργίας τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το αμερικανικό site της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*