Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λάβε μέρος στο Red Bull Pit Stop Challenge και δες αγώνα F1 από κοντά

*
Μέχρι και την 20ή Ιουνίου έχετε το περιθώριο να «λιώσετε» στο Red Bull Pit Stop Challenge και να αποδείξετε ότι είστε αρκετά γρήγοροι ώστε να κερδίσετε. Η δοκιμασία δεν είναι απλή υπόθεση, παρά την ευκολία της συμμετοχής online.

Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να διαλέξει ελαστικό που θα αλλάξει στο pit stop, να κάνει τις κινήσεις που υποδεικνύονται και να φροντίσουν να φύγει το μονοθέσιο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο χρόνος που κάνεις περνά από ειδική εξίσωση ώστε να συγκριθεί ύστερα με τους χρόνους ομάδας και στο τέλος εμφανίζεται η τελική επίδοση.


Από εκεί και πέρα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα Red Bull. Με τον κωδικό που βρίσκετε στο κουτί του μπορεί να γίνει η καταχώριση της επίδοσης στα leaderboards.

Οι δυο γρηγορότεροι θα κερδίσουν ταξίδι στην Αυστρία για να παρακολουθήσουν αγώνα στο Red Bull Ring. Όσοι φτάσουν σε 3η μέχρι και 12η θέση στο leaderboard κερδίζουν από ένα Official Red Bull Racing Jacket. Οι υπόλοιποι μέχρι και τη 32η δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη θα αποκτήσουν Official Red Bull Racing backpack ενώ όσοι πιάσουν από την 33η έως την 50ή θέση έχουν να λαβαίνουν Official Red Bull Racing t-shirt.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η καλή επίδοση, οπότε καλή τύχη ευχόμαστε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*