Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζική αποχώρηση στελεχών απο το Twitch

*
Ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει πως το Twitch αντιμετωπίζει πρόβλημα με μαζικές αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών, που αποτελούν παρελθόν για την εταιρεία επειδή απέτυχαν να κατανοήσουν την κουλτούρα του Twitch.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η γνωστή πλατφόρμα streaming της Amazon αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα απο τις αρχές του 2022. Αναφέρεται πως έξι υψηλόβαθμα στελέχη, συμπεριλαμβανομένου και του chief operating officer, αποχώρησαν φέτος. Πέρυσι, αποχώρησαν μαζικά περισσότεροι απο 300 υπάλληλοι, με άλλους 60 να αποχωρούν φέτος.


Ο Marcus “DJ Wheat” Graham, πρώην head of creator development δήλωσε στο Bloomberg πως πιστεύει οτι όλα αυτά συνέβησαν επειδή πολλά στελέχη απέτυχαν να κατανοήσουν την κοινότητα του Twitch. Μπήκαν στη διαδικασία να προσλάβουν πολλούς απο το Facebook και το Twitter, και απ' ότι φάνηκε, οι νεοπροσληφθέντες δεν ήθελαν να κατανοήσουν το λόγο που κάνει την κοινότητα και την πλατφόρμα του Twitch τόσο ξεχωριστή σε σχέση με άλλες.

Άλλος πρώην υπάλληλος δήλωσε πως εφόσον ο πελάτης είναι ο δημιουργός περιεχομένου, αν δεν υπάρχει πάθος για το προϊόν τότε δεν μπορείς να το δείς απο τη μεριά του δημιουργου- πελάτη.

Σύμφωνα με αναφορές, ένα σημείο κλειδί της δυσαρέσκειας ήταν πως τα υψηλόβαθμα στελέχη δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις των υπαλλήλων σχετικά με το monetization της δουλειάς των streamers. Το σχέδιο που ετοίμασαν τα στελέχη θα πρόσθετε μια δυνατότητα να πληρώνουν οι χρήστες χρήματα για να διαφημίζουν τους αγαπημένους τους streamers.

Μια άλλη αλλαγή ήθελε τους χρήστες που κάνουν streaming πάνω απο 40 ώρες τον μήνα, να δέχονται οικονομικές προσφορές για να τρέχουν διαφημίσεις στα κανάλια τους. Αυτή η απόφαση δέχθηκε πίεση απ' τα χαμηλότερα κλιμάκια των υπαλλήλων της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*