Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με machine learning θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το Twitch τα trolls που αποφεύγουν τα bans

*
Σε μια προσπάθεια να μειώσει την τοξικότητα και τα trolls στο Twitch, η πλατφόρμα ανακοίνωσε την εφαρμογή machine learning για εντοπισμό χρηστών με παράτυπη συμπεριφορά που αποφεύγουν τα bans. Η ολοένα και αυξανόμενη τάση των στρατών trolls που μπαίνουν να καταστρέψουν ένα stream είναι ιδιαίτερα προβληματική για τη λειτουργία του Twitch και έτσι ένα νέο εργαλείο έρχεται στην επιφάνεια. Ονομάζεται Suspicious User Detection και μπορεί να εντοπίσει χρήστες που είναι πιθανότατα έχουν αποφύγει το ban σε ένα κανάλι. Η διαδικασία αναγνώρισης περιλαμβάνει σάρωση των ενεργειών και των χαρακτηριστικών ενός χρήστη και τα συγκρίνει με αυτά χρηστών που έχουν γίνει ban από τον εκάστοτε δημιουργό. Τα μηνύματά αυτών των χρηστών δεν θα εμφανίζονται σε όλους, αλλά οι mods θα μπορούν να τα δουν και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θέλουν να εμφανίζονται. Το εργαλείο αρχίζει να γίνεται διαθέσιμο στους streamers και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όταν και εφόσον το επιθυμούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*