Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με public URLs θα κοινοποιούν τα video game clips τους οι κάτοχοι Xbox

*
Όπως ανακοίνωσε μέσω ενός post στο Twitter ο Larry- Major Nelson- Hryb της Microsoft, πολύ σύντομα οι κάτοχοι Xbox θα μπορούν να μοιράζονται πολύ εύκολα τα video game clips τους στο Xbox mobile app, χρησιμοποιώντας public URLs. Επιπλέον, τα links αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα νέο "trending content" hub, όπου θα βλέπετε και τις δραστηριότητες άλλων χρηστών. Το χαρακτηριστικό είναι σε φάση δοκιμών και σύντομα θα γίνει διαθέσιμο για όλους, δηλώνει ο Hryb.

Xbox clips will soon be easily shareable via public links


Σύμφωνα με εικόνες που μοιράστηκε ο Hryb, το trending content hub είναι ένα νέο social media-type site για iOS και Android που μοιάζει στο περιβάλλον εργασίας του TikTok. Ενεργοποιώντας το οι χρήστες θα βλέπουν το νέο περιεχόμενο έχοντας τη δυνατότητα για ενέργειες όπως like, comment και share.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*