Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με επιπλέον κόστος το 4K streaming στο YouTube TV

*
Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το λανσάρισμα του YouTube TV και μόλις πρόσφατα δημιουργήθηκε το add-on που θα επιτρέπει 4Κ streaming, αρκεί να υπάρχει συμβατή τηλεόραση και streaming device. Το 4Κ Plus, όπως το ονόμασε το YouTube, θα επιτρέπει και την λήψη recordings από το DVR σε κινητό ή tablet. Ακόμη θα αφαιρέσει το όριο συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα την υπηρεσία (το απλό πακέτο έχει όριο τις τρεις συσκευές).

Το 4K Plus ωστόσο έρχεται με επιπλέον χρέωση $19,99 το μήνα στην ήδη υπάρχουσα τιμή του πλάνου (το βασικό από μόνο του κοστίζει $64,99 το μήνα). Βέβαια, το YouTube προσφέρει το 4K Plus ως trial για ένα μήνα για τους νέους χρήστες και όσοι επιθυμούν να το κρατήσουν, μπορούν να εγγραφούν στο πλάνο με $9,99 το μήνα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*