Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με νέο περιεχόμενο και νέα πλατφόρμα το φθινόπωρο η COSMOTE TV

*
Η COSMOTE TV έχει βάλει μπροστά τα σχέδιά της για εμπλουτισμό του περιεχομένου που θα προσφέρει μέσα από το μπουκέτο της, αλλά και εκσυγχρονισμό του περιβάλλοντος χρήσης, μέσω μιας over the top  πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αναβαθμιστεί όλο το περιβάλλον που βλέπει ο χρήστης στον αποκωδικοποιητή του, κάνοντας πιο εύκολη την πλοήγηση στα προσφερόμενα κανάλια και τις εκπομπές τους, ενώ θα υπάρχει και μηχανισμός που θα κάνει προτάσεις στο χρήστη ανάλογα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του (κάτι σαν αυτό που έχουμε δει στο Netflix). To περιεχόμενο της πλατφόρμας θα γίνεται διαθέσιμο και για offline θέαση μετά από σχετικό κατέβασμα, τόσο στον αποκωδικοποιητή, όσο και στις νέες εκδόσεις των σχετικών εφαρμογών, αλλά και τους υπολογιστές.

Μέσα στο πλαίσιο αλλαγών θα υπάρχει και αρκετό νέο ελληνικό περιεχόμενο, όπως οι εκπομπές «Βραδινές Ιστορίες» και «Στο Πλεχτό». Το «Βραδινές Ιστορίες» θα είναι ένα talk show με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή και καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, του θεάματος, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και του κινηματογράφου, ενώ το «Στο Πλεχτό» αποτελεί μια εκπομπή που συνδυάζει το χιούμορ με τα αθλητικά. Θα το παρουσιάζουν οι Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Διομήδης Πιτουράς.




Στο COSMOTE History θα κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο τα ντοκιμαντέρ «Μαθαίνω Γράμματα», «Ιωάννης Καποδίστριας», «Ο Κώδικας της Τέχνης» και «Το Κάλεσμα των Μαρμάρων», ενώ στα των ξένων σειρών και ταινιών, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο όπως τα The Resident, A Million Little Things, Madam Secretary, New Amsterdam, FBI και Evil.

Τέλος, στα των αθλητικών, η COSMOTE TV διατηρεί τα δικαιώματα για τις πιο σημαντικές διοργανώσεις, όπως η Premier League, η LaLiga, η Bundesliga, η Liga Nos, η Bundesliga 2, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, τα European Qualifiers της UEFA, το Nations League, το UEFA Super Cup, το πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA και του WNBA, την ACB Liga Endesa και την Turkish Basket League. Τέλος, για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσφέρει τα πρωταθλήματα MotoGP και Formula 1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*