Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τη βοήθεια του Microsoft Teams θα γεμίζουν (εικονικά) κόσμο τα γήπεδα του NBA

*
Με την επανέναρξη της σεζόν του NBA να έχει οριστεί για τις 30 Ιουλίου, το Microsoft Teams θα αναλάβει ενεργό ρόλο για να φαίνονται τα γήπεδα γεμάτα. Η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος συμφώνησε με την αμερικανική εταιρεία να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο να μην φαίνονται τα γήπεδα άδεια, δίνοντας σε 300 fans τη δυνατότητα να βρίσκονται μέσω της εφαρμογής στις κερκίδες. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, το πρόγραμμα θα καταγράφει το σώμα του θεατή και θα το προβάλλει σε συγκεκριμένα σημεία στο γήπεδο, διατηρώντας παρόλα αυτά και τις αποστάσεις που επιβάλλουν οι τωρινοί κανόνες ασφαλείας.



Το NBA θα εφοδιάσει όλα τα γήπεδα με μεγάλες οθόνες LED που θα περικυκλώνουν τον αγωνιστικό χώρο και θα επιτρέπει και στους παίκτες να βλέπουν τους θεατές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*