Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυθομαχίες: νέος αέρας μυθολογίας στην… ARENA του Trading Card Game

*
Δύο παιχνίδια Μυθομαχίες με θεματολογία από την ελληνική και παγκόσμια μυθολογία έρχονται να ταράξουν τα “στάσιμα νερά” στο χώρο του παιχνιδιού με συλλεκτικές κάρτες: Μυθομαχίες Trading Card Game και Μυθομαχίες ARENA! Το Trading Card Game Μυθομαχίες είναι αυθεντικό edutainment παιχνίδι, το πρώτο στο είδος του με “κρυφές” δυνάμεις και με fans τόσο από το ανδρικό όσο και από το… ασθενές φύλο! Η πρώτη έκδοση, η οποία προβλέπεται να γίνει άκρως συλλεκτική, κυκλοφορεί σε booster pack των 6 τυχαίων καρτών και περιλαμβάνει θέματα από την ελληνική μυθολογία. Το προτείνουμε άνετα και στους γονείς ως το πλέον συναρπαστικό παιχνίδι για τα παιδιά τους, καθώς τα ταξιδεύει στον κόσμο της μυθολογίας προσφέροντας γνώση και διασκέδαση μαζί.



Οι Μυθομαχίες ARENA είναι το πρώτο διπλό επιδαπέδιο παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες 7+ και άνετα μπορούν να θεωρηθούν οικογενειακό παιχνίδι, καθώς ο τρόπος που παίζονται φέρνουν ιδιαίτερες αναμνήσεις στους γονείς, κυρίως στους μπαμπάδες, από την παιδική τους ηλικία! Στη συσκευασία τους θα βρείτε την επιδαπέδια επιφάνεια που είναι διπλής όψης για παιχνίδι δύο ταχυτήτων, Master & Speed, 24 τυχαίες κάρτες Μυθομαχίες και δύο αφίσες με αναλυτικούς κανόνες. ARENA Master ή Speed; Φιλικό ή επιθετικό παιχνίδι; Ό,τι κι αν επιλέξετε να παίξετε οι εξελίξεις στην ARENA είναι απροσδόκητες.

Οι Μυθομαχίες κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από την Tech4us και μπορείτε να τις αποκτήσετε μέσω του Skroutz eshop
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*