Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα expansion sets για το LEGO Super Mario (trailer)

Αποκαλύφθηκαν καινούργια expansion sets για το LEGO Super Mario που συμπεριλαμβάνουν δύο νέα power-up packs και τον Luigi. Πλέον θα δίνεται και η δυνατότητα co-op μεταξύ παικτών, ενώ με τον ερχομό του Luigi θα διατεθεί ένα ξεχωριστό Starter Course pack. Ο ίδιος συνδέεται με το Mario μέσω Bluetooth και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως μια ομάδα για να συλλέξουν περισσότερα ψηφιακά νομίσματα.

Το Bowser’s Airship Expansion Set περιέχει ένα ιπτάμενο πειρατικό καράβι το οποίο προστατεύουν οι Kamek, Goomba και ένα ρομποτικό χέρι του Bowser. Μόλις οι παίκτες ξεπεράσουν αυτά τα τρία εμπόδια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το ίδιο το καράβι. Μαζί ανακοινώθηκαν και τα Boss Sumo Bro Topple Tower Expansion Set, το Lakitu Sky World Expansion Set και το Reznor Knockdown Expansion Set.

Τα δύο νέα power-up packs θα περιέχουν τις στολές των Frog Mario και Bee Mario. Ταυτόχρονα θα διατεθούν και καινούργια character packs με τους Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, Scuttlebug, Swoop και με το 1-UP Mushroom. Η νέα σειρά προϊόντων του LEGO Super Mario θα κυκλοφορήσει από την 1η Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*