Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Nova και ΗΒΟ

Η Nova ανακοίνωσε τη σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας με την ΗΒΟ. Με αυτή την αποκλειστική συμφωνία, η Nova εξασφαλίζει για τους συνδρομητές της σε Ελλάδα και Κύπρο, την πρώτη τηλεοπτική προβολή για όλες τις ταινίες, τις καλύτερες σειρές, όπως και επιλεγμένα ντοκιμαντέρ παραγωγής ΗΒΟ, τα οποία θα μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα στα κανάλια Novacinema και Novalifε. Το περιεχόμενο της ΗΒΟ θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GΟ.

Από τις νέες παραγωγές της ΗΒΟ, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν πρώτοι τους πολύαναμενόμενους νέους κύκλους των σειρών που γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία, «Game of Thrones» και «True Detective», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, καθώς επίσης και τους επόμενους κύκλους των νέων σειρών «The Leftovers» και «Silicon Valley». Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα προβληθεί μεταξύ άλλων από τα κανάλια της Nova, η νέα μίνι-σειρά «Olive Kitteredge», βασισμένη στο ομώνυμο, βραβευμένο με Pulitzer, μυθιστόρημα της Elizabeth Strout, με τους Frances McDormand, Richard Jenkins και Bill Murray. Επίσης, θα προβληθούν οι ταινίες «Bessie» με την Queen Latifah στο ρόλο του μύθου της μουσικής μπλουζ, Bessie Smith, η κωμωδία «Hello Ladies: The Movie» που είναι βασισμένη στην επιτυχημένη μίνι σειρά «Hello Ladies», καθώς επίσης και τα  stand up comedies «Billy Crystal 700 Sundays» και «John Leguizamo’ s Ghetto Klown».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • οτι και να κανουν η απωλει του τσαμπιονσ ληγκ θα ειναι καταλυτικη στις συνδρομες. Για τις σειρες ποιος δινει δεκαρα? βρισκεις οτι σειρα θες στα τορρεντς. Εκει που επρεπε να χωσουν τα φραγκα εδειξαν επιπολαιοτητα και εχασαν τη μαχη των προσφορων. Μια ευρωλιγκα εχει μεινει και το Ελληνικο πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο.

*