Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δωρεά από τη Apple στην Κίνα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

*
Η Apple υπερδιπλασίασε το ποσό που προσφέρει για τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό στην Κίνα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, η εταιρεία έχει δωρίσει το ποσό των $7 εκατομμυρίων σε οργανισμούς που προσπαθούν να περιορίσουν τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην περιοχή.

Προηγουμένως η Apple είχε προσφέρει $2,82 εκ. στο China Foundation for Poverty Alleviation, που υποστηρίζει έξι νοσοκομεία στην περιοχή Hubei. Το υπόλοιπο ποσό προορίζεται για την υποστήριξη προσπαθειών που έχουν ως στόχο την επαναφορά της Κίνας στην καθημερινότα, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Apple, Tim Cook.


Τέλος ο Cook ανακοίνωσε ότι η Apple πρόσφερε 10 εκατομμύρια μάσκες στις Η.Π.Α. και μερικά εκατομμύρια ακόμα στις περιοχές της Ευρώπης που έχουν πληγεί περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*