Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δωρεάν εφαρμογή backup για το iOS από τη Google

*
Η Google έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την υποστήριξη Android smartphone backups στο Google One και κάτι τέτοιο θα ισχύσει πλέον και για το iOS. Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν για όλους, ασχέτως συνδρομής στο Google One, και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα διαθέσιμα 15GB που είναι για όλους. Οι χρήστες iOS μπορούν να διαχειριστούν τα backups μέσω του νέου Google One app και θα μπορούν να ορίσουν ποιοι τύποι αρχείων θα μεταφέρονται στους servers της υπηρεσίας. Για όσους θέλουν παραπάνω χώρο πάντως, υπάρχουν πάντα τα συνδρομητικά πακέτα του Google One που ξεκινούν από τα 2 δολάρια το μήνα για 100GB αποθηκευτικού χώρου. Θετική εξέλιξη, αν μη τι άλλο, και για τους κατόχους συσκευών iPhone και iPad.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*