Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά από Video Game Pops ετοιμάζει η Funko με χαρακτήρες από Skyrim, Diablo, Witcher 3 και άλλα

*
Η Funko ανακοίνωσε νέο line up με φιγούρες Pop από χαρακτήρες δημοφιλών video game franchises όπως The Elder Scrolls V: Skyrim, Witcher 3: Wild Hunt και πολλά ακόμα. Στις νέες προσθήκες οι συλλέκτες θα μπορούν να προσθέσουν στην συλλογή τους, τον Sheogorath από το Skyrim, το Leshen του Witcher 3, τον Tyrael του Diablo II, τον επιχρυσωμένο Handsome Jack του Borderlands 3, καθώς και τον μοβ Skull Trooper του Fortnite. Κάθε φιγούρα έρχεται σε κανονικό μέγεθος, εκτός του Leshen που το ύψος του φτάνει στις έξη ίντσες και θα είναι διαθέσιμες από τις 26 Μαΐου στα καταστήματα GameStop.

Μαζί με τις νέες προσθήκες στα παραπάνω franchises και το Monster Hunter αποκτά τα δικά του Pops και συγκεκριμένα από την τηλεοπτική σειρά Monster Hunter Stories: Ride On, με τους Ratha, Avinia, Frostfang, Lute και Navirou να βρίσκονται στο line up. Η Funko δεν έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Pops του Monster Hunter αλλά μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*