Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά για το λειτουργικό Android ανακοίνωσε η Google

*
Η Google ανακοίνωσε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για το λειτουργικό σύστημα Android, κάποια εκ των οποίων είναι άμεσα διαθέσιμα.

Το πρώτο είναι το digital car key, ενεργό στα Pixel 6 και 6 Pro, που για την ώρα είναι συμβατό μόνο με αυτοκίνητα BMW. Το επόμενο είναι το Family Bell, με ειδοποιήσεις για σημαντικές στιγμές της οικογένειας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Πέρα από εκείνες που θα μπορείτε να καθορίσετε οι ίδιοι, υπάρχουν και προτεινόμενες, ανάλογα με την περίοδο του έτους.




Τρία Google apps ανανεώνονται με νέα widgets. Το νέο Google Play Books widget επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και παρακολούθηση της προόδου του audiobook. Το νέο YouTube Music widget φέρνει playback controls αλλά και τα tracks που αναπαράγατε πρόσφατα στο Home screen, ενώ το νέο Google Photos People & Pets widget επιτρέπει την επιλογή νέων προσώπων, όπως και το κατάλληλο πλαίσιο για τη διακόσμηση του Home screen με αγαπημένες υπάρξεις. Επιπλέον αυτή την εβδομάδα θα εμφανιστούν νέα Memories στο Photos app, με μια επιλογή φωτογραφιών σχετικές με γιορτές και άλλες σημαντικές, προσωπικές στιγμές. Θα υπάρχουν επιλογές για τη μετονομασία, διόρθωση, ακόμα και αφαίρεσή τους.



Από τον επόμενο μήνα οι χρήστες Android 6.0 ή μεταγενέστερου θα μπορούν να απενεργοποιούν αυτόματα τα permissions για εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν για μεγάλο διάστημα. Αυτές θα επανέρχονται επίσης αυτόματα την επόμενη φορά που εκκινεί κάποιο app. Επίσης νέοι συνδυασμοί Emoji Kitchen αναμένονται στο Gboard και για την ώρα είναι διαθέσιμοι μόνο μέσω της έκδοσης Gboard Beta.

Τέλος Android Auto θα μπορεί να ξεκινάει αυτόματα κάθε φορά που συνδέετε το smartphones σας σε συμβατό αυτοκίνητο. Έτσι, μέσω το Google Assistant θα μπορείτε να απαντάτε εύκολα σε μηνύματα την ώρα που οδηγάτε και να αναζητάτε μουσική με φωνητικές εντολές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*