Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φωτογραφίες από το Super Nintendo World theme park της Universal Studios στην Ιαπωνία

*
Η Universal Studios ετοιμάζει το Super Mario World theme park στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να λειτουργήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις κατασκευές έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ζηλεύουμε! Nintendo και Universal ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους το 2015 και το νέο τους project θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, βασισμένες σε ήρωες και τοποθεσίες παιχνιδιών της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως έχει επιβεβαιώσει και ο CEO των Universal Parks & Resorts, το Yoshi’s Adventures θα είναι το ένα από τα δύο roller coasters που θα είναι διαθέσιμο στα εγκαίνια, ενώ το δεύτερο εικάζεται πως θα σχετίζεται με το Super Mario Kart. Μετά το άνοιγμα του theme park αναμένεται και μια νέα περιοχή με κεντρικό θέμα τον Donkey Kong, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*