Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο podcast ανακοίνωσε ο Reggie Fils-Aimé

*
Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, ανακοίνωσε ένα νέο podcast μαζί με το συγγραφέα / συντάκτη Harold Goldberg. Το podcast, το οποίο ανακοινώθηκε μέσω σελίδας Go Fund Me, ονομάζεται "Talking Games with Reggie and Harold" και θα τρέξει σε συνδυασμό με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό του New York Video Game Critics Circle. Πρόκειται για podcast συνολικά 7 επεισοδίων, του οποίου τα κέρδη θα ωφελήσουν την καθοδηγούμενη εργασία του New York Video Game Critics Circle κατά την περίοδο του κορονοϊού, και κυρίως τους άστεγους μαθητές του Bronx, οι οποίοι μένουν σε καταφύγια.

Το podcast θα είναι δωρεάν για όλους, όμως θα υπάρξουν διάφορα έξτρα "δώρα" σε όσους επιλέξουν να συνεισφέρουν. Μέσα από αυτό, ο Reggie θα απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών, θα ακουστούν συνεντεύξεις, θα υπάρξει δημοπρασία με συλλεκτικά αντικείμενα από τον κόσμο του gaming και θα ακουστεί το πρώτο κεφάλαιο του νέου μυθιστορήματος του Harold Goldberg, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από τα L.A. Noire και Grand Theft Auto IV της Rockstar.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*