Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος CEO του Twitter o Parag Agrawal

*
Επιβεβαιώνοντας της φήμες που κυκλοφόρησε το CNBC, ο συνιδρυτής του Twitter και CEO Jack Dorsey ανακοίνωσε την παραίτηση του από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Την θέση του θα πάρει ο CTO της εταιρίας Parag Agrawal ενώ ο Bret Taylor θα είναι πλέον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Dorsey αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο του CEO το 2008, ωστόσο το 2015 επέστρεψε στην ηγεσία του site. Παράλληλα είναι και CEO της Square, επιχείρησης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Στην επίσημη ανακοίνωση της ιστοσελίδας, ο Dorsey αναφέφει πως η παραιτήση του θα είναι προς όφελος της εταιρείας, ώστε να ξεκολλήσει από τις ρίζες των ιδρυτών της. Επιπλέον, δήλωσε πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Agrawal και πως στα δέκα χρόνια που βρίσκεται στην εταίρια, έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά.

Ο Agrawal εντάχθηκε στο δυναμικό του Twitter το 2011 ως ad engineer και το 2018 ανέλαβε την ευθύνη του CTO. Αν και ο Dorsey ενδιαφέρεται περισσότερο για το blockchain technology, το cryptocurrency και το decentralization, o Agrawal ηγείται της προσπάθειας Bluesky στο να δημιουργήσει ένα ανοιχτό και αποκεντρωμένο πρότυπο για τα social media.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*