Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού album Panini

Μετά από κλήρωση που έκανε το Enternity, βγήκαν τα ονόματα των τυχερών που κερδίζουν τα album της Panini για το Mundial και το Champions League. Έτσι, από τώρα και μέχρι τις 30 Μαϊου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail στο info-at-enternity.gr οι χρήστες MikeZografos (Champions League - site), SavvasKazi (Champions League - site), vegeta13 (Champions League - site), El Grekoz (Champions League - site), Nikos Karalazos (Champions League - facebook), Dutchman332 (World Cup 2014 - site), NataliaKyr (World Cup 2014 - site), StergiosKoulR21 (World Cup 2014 - site), MaritaNikolopoulou (World Cup 2014 - site) και gavros10 (World Cup 2014 - site).



Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. Ήδη έχει ξεκινήσει ο νέος διαγωνισμός που προσφέρει αντίτυπα του 2014 FIFA World Cup Brazil για το PS3 και το Xbox 360.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*