Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα οι ενημερώσεις για τον Google Chrome

*
Η Google ανακοίνωσε πως επαναφέρει σιγά-σιγά το πρόγραμμα ενημερώσεων για τον Google Chrome, που είχαν «παγώσει» λόγω του κορονοϊού. Η εταιρεία σημειώνει πως θα συνεχίσει την ανάπτυξη χαρακτηριστικών και βελτιώσεων για τον browser και το Chrome OS σε ένα εναλλακτικό πλάνο βέβαια. Οι βελτιώσεις σε επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας θα επανέλθουν την επόμενη εβδομάδα και ο Chrome 81 θα είναι διαθέσιμος στις 7 Απριλίου. Η Google σημειώνει πως ο Chrome 82 δεν θα κυκλοφορήσει και όλες οι αλλαγές και προσθήκες που είχαν προγραμματιστεί για αυτήν την έκδοση θα μεταφερθούν αυτόματα στην επόμενη, δηλαδή στον Chrome 83. Η διάθεση του Chrome 83 πάει (γι’ αυτόν τον λόγο) 3 εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στα μέσα Μαϊου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον Chrome 84.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*