Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η καμπάνια χρηματοδότησης του HeroQuest (trailer)

*
Το HeroQuest θεωρείται ως ένας από τους παππούδες των επιτραπέζιων dungeon-crawling games. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1989 και έθεσε τις βάσεις για τα επόμενα βήματα στο χώρο του. Τώρα η Hasbro το επαναφέρει στο προσκήνιο και αν θέλετε να αποκτήσετε την entry level έκδοση θα πρέπει να πληρώσετε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $100. Για την πλήρη εμπειρία το πορτοφόλι σας θα πρέπει να αδειάσει κατά $150.

Ο λόγος της υψηλής τιμής είναι προφανώς οι 76 φιγούρες που θα περιλαμβάνει το βασικό πακέτο. Ακόμα περισσότερες προστίθενται με την Mythic Edition, ενώ θα υπάρχουν και δύο expansions. Όλα αυτά εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της χρηματοδότησης, που είναι $1 εκατομμύριο, αρκετά υψηλός σε σχέση με άλλες καμπάνιες. Υπάρχουν ακόμα 45 ημέρες προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό και περισσότερα για το περιεχόμενο του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*