Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η κατασκευή του Super Mario World Theme Park

*
Nintendo και Universal Studios Japan διεξήγαγαν μια τελετή για να γιορτάσουν την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Super Mario World, όπου ανακοινώθηκε επίσης πως ατραξιόν του πάρκου θα είναι το Mario Kart. Όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου εντός του οποίου άτομα διαφόρων ηλικιών, παίκτες ή μη, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά του γνωστούς χαρακτήρες της Nintendo και να διασκεδάσουν μαζί τους.



Το Super Mario World αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Tokyo το 2020, ενώ η συγκεκριμένη ιδέα θα υλοποιηθεί επίσης στο Orlando και στο Hollywood. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα από το τι έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν οι δύο εταιρείες μέσω του παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*