Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η χρηματοδότηση του Bloodborne: The Board Game

*
Όπως ανακοίνωσε η CMON Games, η καμπάνια χρηματοδότησης του Bloodborne: The Board Game στο Kickstarter πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Πιο συγκεκριμένα όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά για τη δημιουργία του παιχνιδιού, θα μπορούν να το κάνουν από τις 23 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 23:00. Σύφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωτά, πρόκειται για ένα campaign-based action-adventure όπου έως και τέσσερεις παίκτες θα αναλαμβάνουν ρόλους Hunter και αποστολή τους είναι η αποκάλυψη μυστικών και η αντιμετώπιση των απειλών που αντιμετωπίζει η πόλη Yharnam. Θα υπάρχουν πολλές μίνι φιγούρες από χαρακτήρες του vide game και οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από Trick Weapons και δυνάμεις για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Οι μάχες θα βασίζονται σε ένα deck-building system όπου η τύχη δεν έχει θέση και με βάση τις αποφάσεις τους, οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες συνέπειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*