Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 40 εκ. οι χρήστες του Apple Music

*
Η συνδρομητκή υπηρεσία Apple Music, όχι μόνο ξεπέρασε τα 40 εκ. επί πληρωμή χρήστες αλλά απέκτησε και νέο αντιπρόεδρο, τον Oliver Schusser. Ο Schusser εργάζεται στην Apple τα τελευταία 14 χρόνια και μεταξύ άλλων, έχει ασχοληθεί με το App Store, τα iTunes' movies και TV, τα iBooks και τα Podcasts. Τώρα, θα μετακομίσει από την Ευρώπη στην Καλιφόρνια, όπου θα αναλάβει ανώτατο πόστο στην Apple Music and International Content και θα αναφέρεται απευθείας στον Eddie Cue. Όσον αφορά το νούμερο χρηστών του Apple Music, ναι μεν είναι εντυπωσιακό, όμως αποδεικνύει ότι οι προβλέψεις ότι θα ξεπεράσει το Spotify στις ΗΠΑ, που ήδη αριθμεί 70 εκ. συνδρομητές, ήταν μάλλον υπερβολικές. Μάλιστα, το Spotify προβλέπουν 200 εκ. ενεργούς χρήστες ως το τέλος του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*