Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden μιλά για τα easter eggs του video clip για το κομμάτι The Writing on the Wall

Ο νέος δίσκος των Iron Maiden κοντοζυγώνει και ο τραγουδιστής Bruce Dickinson μίλησε για τα easter eggs του video clip για το τραγούδι The Writing on the Wall. Το κομμάτι περιέχεται στο νέο album του Βρετανικού συγκροτήματος, Senjutsu, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρο τον κόσμο στις 3 Σεπτεμβρίου και στο video clip του συναντάμε έναν post-apocalyptic Eddie (η μασκότ του συγκροτήματος). Το video αποτελεί μια μίξη 2D και 3D animation με επιρροές από franchises όπως Mad Max και The Lord of the Rings. Το σενάριό του γράφτηκε από τον ίδιο τον Dickinson, ενώ τη μεγαλύτερη δουλειά ανέλαβε το animation studio BLINKINK και ο σκηνοθέτης Nicos Livesey. Μάλιστα, ο Mark Andrews της Pixar (ένας από τους σκηνοθέτες του Brave) συνείσφερε ως creative director του project που χρειάστηκε 8 ολόκληρους μήνες για να ετοιμαστεί.

Σύμφωνα με τον Dickinson, το video φέρει επιρροές από τον διάσημο καλλιτέχνη H.R. Giger. Υπάρχει ένας clown DJ που σατιρίζει τους μουσικούς που, σύμφωνα με τον Dickinson, κερδίζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια συνδέοντας ένα laptop με τα ηχεία της εκάστοτε αρένας αναπαράγοντας έτοιμη μουσική. Οι… κακοί μετανάστες αναπαριστώνται από σιλουέτες όπως αυτή του Gollum από το Lord of the Rings. Στη συνέχεια η σκελετική μορφή του Eddie αποτελεί μια διαφορετική μορφή του… Δανιήλ της Βίβλου, του Obi-Wan από το Star Wars και του Gandalf όταν θυσιάζεται στην άβυσσο προτού επιστρέψει ως Gandalf the White. Αμέσως μετά μεταμορφώνεται στον Avenging Eddie (με λίγη έμπνευση από τη Ripley του Alien 3).

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του νέου τραγουδιού των Iron Maiden και να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα easter eggs σε pop culture και… στην ίδια την πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*