Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kabamaru επιστρέφει με νέο manga (video)

Όπως ανακοίνωσε η δημιουργός Yuu Azuki, ο εμβληματικός Kabamaru, επιστρέφει με νέο manga στις 25 Φεβρουαρίου 2021 και οι fans θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν τη συνέχεια των περιπετειών του. Ο τίτλος του θα είναι Iga no Kabamaru Sorikara και τα γεγονότα θα συνεχίζονται ακριβώς από το σημείο που είχε διακοπεί η δράση, δηλαδή από τη στιγμή που ο Kabamaru επιστρέφει στο βουνό για να εκπαιδευτεί ως ninja.

Το manga Igo no Kabamaru κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία από το 1979 έως το 1984 σε εβδομαδιαία τεύχη. To 1983 μεταφέρθηκε στην ιαπωνική τηλεόραση σε μορφή σειράς κινουμένων σχεδιών, που ολοκληρώθηκε σε 24 επεισόδια. Στην Ελλάδα προβλήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και μάλιστα το κοινό αγκάλιασε πολύ γρήγορα τον Kabamaru.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*