Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mario αποκτάει τη δική του εγκυκλοπαίδεια στα αγγλικά

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku, δεν αποκλείεται ο Mario να αποκτήσει τη δική του εγκυκλοπαίδεια στην αγγλική γλώσσα. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου και θα καλύπτει τις τρεις δεκαετίες ζωής του ήρωα. Η εγκυκλοπαίδεια εντοπίστηκε στο Amazon και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία έναντι $39,99. Αν κρίνουμε από την αντίστοιχη ιαπωνική, θα περιλαμβάνει 256 σελίδες με περιεχόμενο από τους 17 τίτλους που κυκλοφόρησαν ως το 2015, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει υλικό από το Super Mario Odyssey. Ακόμα υπάρχει συνέντευξη με τον παραγωγό Takashi Tezuka, game tips για την εύρεση κάθε αστεριού, νομίσματος ήλιου και μανιταριού, επεξηγήσεις για τα glitches και level layouts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*