Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Paul George και το PlayStation παρουσιάζουν τα PG-2 PlayStation Colorway

*
Ο Paul George, ένας εκ των μεγαλύτερων αστέρων του NBA, παρουσίασε μέσω του playstation blog το αποτέλεσμα της σύμπραξης του με την Nike Basketball και το PlayStation. Τα νέα αθλητικά παπούτσια ονόματι PG-2 PlayStation Colorway θα φέρουν τα κλασσικά σύμβολα της κονσόλας καθώς και τα αρχικά του αθλητή, σε διάφορα σημεία περιμετρικά όπως στις σόλες, ενώ το design τους αποτελεί προϊόν των σχεδιαστών και από τις δύο εταιρίες. Τα ίδια σύμβολα βρίσκονται και στις “γλώσσες” των παπουτσιών, με την ειδοποιό διαφορά να είναι ότι τα συγκεκριμένα έχουν την δυνατότητα να φωτίζουν κάθε φορά που ενεργοποιείται το PS4. Γι' αυτό φροντίζουν τα ενσωματωμένα LED lights, τα οποία υποστηρίζουν συνεχή ή παλλόμενο φωτισμό. Οι τρύπες των κορδονιών προσθέτουν την δική τους πινελιά αφού είναι χρωματισμένα όπως τα κουμπιά του DualShock Controller, εντύπωση όμως προκαλεί το barcode που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αριστερού παπουτσιού. Ο μοναδικός αυτός κωδικός μπορεί να εξαργυρωθεί στο PS Store για να αποκτήσει ο κάτοχος του ζευγαριού, ένα Dynamic Theme του Paul George για την νεότερη κονσόλα της Sony. Ο άσος των Oklahoma City Thunder πιστώνει την αγάπη του για τα videogames στην κυκλοφορία του PS2 και νιώθει ευτυχής που κατάφερε να λανσάρει ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το μπάσκετ και το PlayStation brand. Τα εντυπωσιακά PG-2 PlayStation Colorway θα διατεθούν στην αγορά παγκοσμίως, στις 10 Φεβρουαρίου και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*