Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer μιλάει για τη Nintendo σε νέο ντοκιμαντέρ (trailer)

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ Playing With Power: The Nintendo Story, που είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Crackle. Ο Spencer αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια στην προσήλωση της Nintendo να δημιουργεί παιχνίδια για όλη την οικογένεια και κανένας δεν μπορεί να την απομονώσει από την υπόλοιπη βιομηχανία. Παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να κατανοήσει τον σχεδιασμό του χειριστηρίου του N64, όμως επαίνεσε την ιαπωνική εταιρεία για τις καινοτομίες της, τις οποίες δεν μπορούν να "ισοφαρίσουν" οι ανταγωνιστές. Έκανε αναφορά σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το DS και το Wii αλλά και σε μικρότερες,΄όπως το Virtual Boy και το Wii U.

Ακόμα είπε ότι τα brands της Nintendo είναι τόσο ισχυρά που από μόνα τους αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Για παράδειγμα με το Pokemon Go, οι ομάδες της Microsoft διαπίστωσαν το μέγεθος της επιτυχίας και ένα υπάλληλος κατάλαβε πως η τεχνολογία AR είναι το μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*