Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Reggie Fils-Aime ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο «Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo»

*
Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, ετοιμάζει βιβλίο για την πορεία του στην αγορά που θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα έχει τίτλο “Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo”. Μέσα σε αυτό θα περιγράψει τη ζωή του στην κεφαλή της ιαπωνικής εταιρείας για την αμερικανική αγορά, τη σχέση του με τα υψηλόβαθμα στελέχη και το πως καθοδήγησε την ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια, δεχόμενος προτάσεις από συνεργάτες του και ακολουθώντας ένα πλάνο που είχε στο μυαλό του. Ο Reggie ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Nintendo το 2003 από τη θέση του αντιπροέδρου στον τομέα πωλήσεων και marketing, ενώ ανέλαβε τη θέση του COO το 2006. Το 2019 παραιτήθηκε για να αναλάβει τη θέση του ο Doug Bowser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*