Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο τελικός του UEFA Champions League και από το YouTube της COSMOTE TV

*
Η COSMOTE TV ενισχύει τα social media της προσφέροντας την ζωντανή μετάδοση του τελικού για το UEFA Champions League και μέσω YouTube. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν (δωρεάν) τον αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ από το κανάλι της COSMOTE TV στην δημοφιλή πλατφόρμα video streaming, ταυτόχρονα με την κλασική μετάδοση που θα κάνει η συνδρομητική τηλεόραση.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί αυτό που είδαμε στον τελικό του Europa League με την ίδια διαδικασία, καθώς και τη μετάδοση του eChampions League.


Η απόφαση της COSMOTE TV πάντως για τον σημερινό (και ιδιαίτερα εμπορικό) τελικό έχει να κάνει και με την ταυτόχρονη μετάδοσή του από ελεύθερο κανάλι (και συγκεκριμένα την ΕΡΤ), καθώς αυτή είναι η συμφωνία με την UEFA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*