Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι fans του Resident Evil συγκεντρώνουν χρήματα στη μνήμη της Jeanette Maus

*
Η ηθοποιός Jeanette Maus που έδωσε τη φωνή της σε μια από τις κόρες της Lady Dimitrescu στο Resident Evil Village έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και η κοινότητα αποφάσισε να στηρίξει την οικογένειά της. Η 39χρονη ηθοποιός πέθανε μετά από 8μηνη μάχη με τον καρκίνο και οι fans αποφάσισαν να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό των δικών της ανθρώπων και να τους βοηθήσουν έστω με αυτόν τον απλό τρόπο να τα βγάλουν πέρα. Ο αρχικός στόχος στη σχετική σελίδα του GoFundMe ήταν τα 60 χιλιάδες δολάρια και συγκεντρωνόταν όσο η Maus βρισκόταν εν ζωή και έκανε σχετικές θεραπείες. Παρά το γεγονός ότι το νούμερο αυτό επετεύχθη, οι fans συνεχίζουν να καταθέτουν χρήματα. Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*