Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας στον ΟΤΕ TV

Όλοι οι αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά σε high definition στον ΟΤΕ TV. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT συνολικά 16 σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις, με τη συμμετοχή των φαβορί και αουτσάιντερ της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν έως τις 11 Ιουνίου. Από το Σάββατο 31 Μαΐου έως και το Σάββατο 7 Ιουνίου, ο ΟΤΕ TV θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, καλύπτοντας και τους τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες, τον τελευταίο ευρωπαϊκό με τη Πορτογαλία στο «Estadio Nacional» (Σάββατο 31 Μαΐου, 21.30, OTE SPORT 1HD), όπου οι διεθνείς μας θα αναμετρηθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, 10 δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2014, αλλά και τις αναμετρήσεις στις ΗΠΑ με Νιγηρία (Τετάρτη 4 Ιουνίου, 02.00, OTE SPORT 1HD) και Βολιβία (Σάββατο 7 Ιουνίου, 03.00, OTE SPORT 1HD).



Το Σάββατο 31 Μαΐου στις 20.30 στο OTE SPORT 1HD, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει με την pre game εκπομπή για τον αγώνα Πορτογαλία - Ελλάδα. Στις 21.30, ακολουθεί η μετάδοση του αγώνα σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 1HD, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχολιασμό Τάσσου Κολλίντζα, ενώ μετά τον αγώνα οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν την post game εκπομπή, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, κριτική και ανάλυση των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση στο δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας. Τους αγώνες της Εθνικής στις ΗΠΑ με τη Νιγηρία και τη Βολιβία, θα καλύψει επίσης ο ΟΤΕ TV αποκλειστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*