Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 2 δισ. ώρες θέασης στο Twitch τον Ιανουάριο του 2022

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εταιρεία αναλύσεων Rainmaker.gg, που συνεργάζεται με το StreamElements, η θέαση στο Twitch τον Ιανουάριου του 2022 ξεπέρασε τις 2 δισ. ώρες. Το ίδιο μήνα, νέο ρεκόρ κατέγραψε το Facebook Gaming, με 617 εκ. ώρες.

Το League of Legends ήταν το πλέον δημοφιλές παιχνίδι στο Twitch με 179 εκ. ώρες. Ακολούθησαν το Grand Theft Auto V με 149 εκ. το Escape from Tarkov με 91 εκ. το Valorant με 79 εκ. και το Fortnite με 64 εκ. Σημαντική ήταν και η επίδοση του Rust, με 63 εκ. ώρες, που σύμφωνα με το StreamElements αντιπροσωπεύει άνοδος της τάξης του 842%, συγκριτικά με τις 6,7 εκ. ώρες που είχε ο τίτλος τον Δεκέμβριο του 2021.




Σύμφωνα με τον Jason Krebs, chief business officer του StreamElements, είναι η κατάλληλη στιγμή για φίρμες που είχαν αποσυρθεί, να επανέλθουν στον τομέα των δημιουργών περιεχομένου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*