Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 9 δις. ώρες θέασης για το Twitch το 2018

*
Το Twitch είδε μια εντυπωσιακή άνοδο στις ώρες θέασης το 2018 σε σχέση με το 2017, μια αύξηση που άγγιξε το 25%. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό του Twitch ξόδεψε περί τις 9,36 δισεκατομμύρια ώρες στο να παρακολουθεί μέσα στο έτος που πέρασε, δηλαδή 506 εκατομμύρια περισσότερες από το 2017. Μάλιστα, στο Fortnite αποδίδεται κάτι παραπάνω από το 10% αυτού του χρόνου με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ώρες – 373 εκατομμύρια περισσότερες από το δεύτερο most viewed τίτλο του Twitch, το League of Legends. Το YouTube Live είδε επίσης άνοδο σε σχέση με το 2017, περί τα 104% πάνω, όμως σίγουρα, ακόμα κι έτσι, δεν πλησιάζει τις ώρες του Twitch. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εντυπωσιακά νούμερα της πλατφόρμας του Twitch σε σχέση με το 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*