Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παρουσιαστής των Mythbusters, Γκράντ Ιμαχάρα

*
Ο Γκραντ Ιμαχάρα, ένας από τους παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής Mythbusters, βρέθηκε νεκρός στην ηλικία των 49 ετών από ανεύρυσμα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και έγινε γνωστός από τα ρομπότ που κατασκεύαζε. Το Discovery, το κανάλι στο οποίο προβαλλόταν η εκπομπή) δήλωσε σοκαρισμένο από την εξέλιξη, αλλά και την υποστήριξή του στην οικογένειά του. Ο Ιμαχάρα έγινε μέλος των Mythbusters το 2005 και παρέμεινε στη θέση του μέχρι το 2014. Το 2016 συνεργάστηκε ξανά με τους άλλους δύο παρουσιαστές για την σειρά White Rabbit Project που προβλήθηκε για μια σεζόν στο Netflix.

H Kary Byron σχολίασε στο Twitter πως θα ήθελε να έχει απλά μια χρονομηχανή και ανέβασε μια φωτογραφία με την παρέα των παρουσιαστών.




Ο φίλος του, Adam Savage, έγραψε στο Twitter για το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν ο Ιμαχάρα και το πόσο θα του λείψει.



Δείτε τον Γκραντ Ιμαχάρα σε ένα από τα πειράματά του στην εκπομπή Mythbusters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*