Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέφτει η αυλαία για Internet Explorer και legacy Edge μέσα στο 2021

*
Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η στιγμή που η Microsoft θα παύσει κάθε μορφή υποστήριξης για τον Internet Explorer 11 σε όλες τις υπηρεσίες της. Σε ένα χρόνο από τώρα, στις 17 Αυγούστου του 2021, ο Internet Explorer δεν θα υποστηρίζεται από τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Microsoft, όπως τα Office 365, OneDrive, Outlook κ.λπ. Επιπλέον, η υποστήριξη του browser πρόκειται να σταματήσει και για την πλατφόρμα Microsoft Teams και μάλιστα στις 30 Νοεμβρίου του 2020. Η εταιρεία κολοσσός αποφάσισε, επίσης, να διακόψει την υποστήριξη και της έκδοσης legacy του Microsoft Edge στις 9 Μαρτίου του 2021, η οποία δεν θα λαμβάνει security updates έπειτα από τη δοσμένη ημερομηνία.

Όπως είναι λογικό, ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν τους απαρχαιωμένους, πλέον, browsers της Microsoft για να αποκτήσουν πρόσβαση σε sites τα οποία είναι κατασκευασμένα για να τρέχουν αποκλειστικά σε Internet Explorer, οπότε η είδηση της «δύσης» του, δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τις εν λόγω εταιρείες. Ευτυχώς, η Microsoft έδωσε λύση και για αυτό το πρόβλημα, αφού οι εταιρείες θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από το Internet Explorer Legacy mode του browser Microsoft Edge. Είναι φανερό πως η εταιρεία κάνει τα πάντα για να σταματήσει να υποστηρίζει τον Explorer, πράγμα που προσπαθεί να φέρει εις πέρας εδώ και αρκετά χρόνια. Ευτυχώς, έγινε επιτέλους το πρώτο ουσιαστικό βήμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*