Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίξτε σύγχρονα video games στον Mozilla

*
Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στις μέρες μας για να αποδώσουν χρειάζονται αρκετή “ιπποδύναμη” έτσι ώστε να παραδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φαίνονται όμορφα και απολαυστικά στο μάτι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα περισσότερα παιχνίδια τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο διαδίκτυο μέσω των browsers σας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και συνήθως αποτελούν μια "ελαφριά" έκδοχή τους από τις αντίστοιχες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κονσόλων.



Σε αυτό το θέμα έρχεται να δώσει τέλος o Mozilla καθώς πλέον είναι διαθέσιμη μια έκδοσή του για PC, Mac και Linux που προσφέρει “μοντέρνα” γραφικά στον browser σας χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία με την ονομασία WebAssembly. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι ακριβώς προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*