Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκαν τα Mario Kart Hot Wheels

*
Mario Kart και Hot Wheels βρίσκονται ήδη στην εκκλησία και οι απανταχού fans ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη συνεργασία με δόξα και καμάρι. Πιο συγκεκριμένα, η Mattel πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά από αυτοκινητάκια Hot Wheels, εμπνευσμένα από το Mario Kart franchise. Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες του κοινού, Mario, Luigi, Peach, Wario, Rosalina, Toad Bowser και Yoshi αποτελούν μέρος της συμφωνίας μεταξύ Nintendo και Mattel και βεβαίως κανείς δεν θα έλεγε όχι σε αντίστοιχες φιγούρες των Donkey Kong και Waluigi. Τα Mario Kart Hot Wheels toys έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στην Comic Con 2018, που διεξάγεται στο San Diego. Αναμένεται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούνιο του 2019 και κάθεμια θα κοστίζει $4,99. Πέρα από αυτά η Mattel προετοιμάζει και διαδρομές, εμπνευσμένες από τις αντίστοιχες της σειράς Mario Kart, οπότε η όλη εμπειρία θα βρίσκεται αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*