Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Super Nintendo World theme park και θυμίζει «ζωντανό videogame» (video+photos)

*
H Universal Studios Japan παραμένει πιστή στο πρόγραμμά της να παραδώσει το Super Nintendo World theme park της το καλοκαίρι, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον και η ίδια η Nintendo το διαφημίζει ως ένα «ζωντανό videogame», δηλαδή ένα χώρο που θα θυμίζει στους επισκέπτες πραγματικά το πως είναι οι παραγωγές της ιαπωνικής εταιρείας. Στο σχετικό site που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται μια εμπειρία real-life Mario Kart, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδεύουν στο πάρκο στην πλάτη ενός χαρακτήρα Yoshi. Δείτε το video που παρουσιάζει το Super Nintendo World theme park και μερικά tweets από τη δημοσιογράφο Kurumi Mori του Bloomberg, που δείχνουν εικόνες που αποκαλύφθηκαν σε σχετική συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*