Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παύει τις διαφημίσεις στο Facebook και η Microsoft

*
Η Microsoft προστέθηκε στον κατάλογο των εταιρειών που έπαψαν να διαφημίζονται στο Facebook. Η πληροφορία προέρχεται από ρεπορτάζ του Bloomberg, όπου αναφέρεται ότι η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον Chris Capossela, υπεύθυνο marketing της Microsoft.

Μόλις της προηγούμενη εβδομάδα εταιρείες όπως οι Coca-Cola, Honda, Unilever, Ford και Starbucks, δήλωσαν δημόσια πως- για την ώρα τουλάχιστο- δεν θα ξοδεύουν χρήματα για διαφημίσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο κριτικής μιας και επιτρέπει εκφράσεις μίσους να παραμένουν ορατές στις σελίδες του. Πολλές εταιρείες έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους, για το ενδεχόμενο οι διαφημίσεις τους να βρίσκονται κοντά σε τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Πάντως, προς το παρόν, η Microsoft δεν έχει δημοσιοποιήσει την απόφασή της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*