Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήκτρο υπενθύμισης προσθέτει το Netflix για το νέο περιεχόμενο

*
Το περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Netflix και η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως προσθέτει ένα ειδικό πλήκτρο υπενθύμισης για να μην χάνει ο θεατής κανένα από τα μελλοντικά επεισόδια ή ταινία που τον ενδιαφέρουν. Το ειδικό πλήκτρο που θα εμφανίζεται με το λεκτικό “Remind Me” θα βρίσκεται σε συγκεκριμένες παραγωγές που ανακοινώνονται πως έρχονται στο άμεσο μέλλον και βρίσκονται στην ενότητα “Latest”. Μπορείτε να το δείτε όταν περάσετε τον κέρσορα του mouse σας από πάνω του, ενώ η λειτουργία θα ενσωματωθεί και στις Smart TVs στο άμεσο μέλλον.

Με αυτόν τον τρόπο θα μαθαίνετε έγκαιρα για τα νέα επεισόδια που σας ενδιαφέρουν και σίγουρα θα μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*